آنتونیو
آنتونیو

آنتونیو

طرز تهیه سس چیوچائو در غذاپز

 

سس چیوچائو یه سس چینی خوشمزه و تند است که برای طعم دادن به هر غذایی عالی و خوشمزه است

 

مواد لازم :

 

15 عدد فلفل تند و تازه

2 عدد سیر پوست کنده شده

1 و 4/1 فنجان روغن طبیعی

1 فنجان دانه های خشک شده فلفل

2/1 قاشق چای خوری شکر

2 قاشق چای خوری نمک

2 قاشق غذا خوری سس سویا

 

دستور تهیه:

 

ابتدا فلفل های قرمز رو خیلی ریز خرد کرده و درون هاون بریزید و شروع به کوبیدن کنید. نمک رو بهش اضافه کنید و با مواد میکس کرده و کنار بذارید.

سیر رو خیلی ریز کنید. (در صورت نیازمی تونید از خردکن های برقی هم استفاده کنید).

نصف فنجان از روغن رو درون ماهیتابه روی دمای متوسط گرم کنید. سیر را اضافه کرده و تحمل کنید تا سیر به آرومی گرم بشه و به رنگ طلایی در بیاد.

پس از آماده شدن سیر فلفل های نمکین شده ی مرحله اول رو به اون اضافه کنید. حدود 5 تا 10 دقیقه ی دیگه اجازه بدید تا در همان دما حرارت ببینه.

باقی مانده روغن رو به تابه اضافه کنید. دانه های خشک شده فلفل که از قبل خرد شده بود و شکر را به ظرف اضافه کنید. در آخر سس سویا رو به مجموع مواد لازم اضافه کنید.

قبل از استفاده مواد رو در ظرفی تمیز در یخچال قرار بدید تا طعم آن بهتر بشه. این سس در حدود 2 تا 3 ماه میشه در یخچال نگهداری کرد.

 

منبع

غذاپز

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.